Antena 3 CNN Show Showbiz Iubita lui Ronaldo, cel mai frumos top-model din lume

Iubita lui Ronaldo, cel mai frumos top-model din lume

Iubita lui Ronaldo, cel mai frumos top-model din lume
Sursa foto: Foto: caughtoffside.com
18 Feb 2011   •   09:56

Frumoasele românce, Catrinel Menghia şi Elena Băguci, au pierdut titlul de "Cel mai frumos top model din lume!". Premiul i-a revenit unei superbe rusoaice, nimeni alta decât iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo. Câştigătoarea s-a ales doar cu distincţia. Ea va zâmbi lumii întregi de pe prima pagină a renumitei reviste "Sports Illustrated", din Statele Unite.

Irina Şaic, sau blonda din Munţii Ural cum mai este cunoscută în lumea modei, a câştigat pentru prima dată titlul de "Modelul anului". Iubita lui Cristiano Ronaldo a declarat că la primirea veştii, nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

Ea le-a devansat pe româncele Catrinel Menghia şi Elena Băguci dar şi pe Marisa Miller, votată de cititorii unei celebre reviste de bărbaţi drept cea mai frumoasă femeie din lume şi  pe frumoasa Bar Rafaeli, fosta iubită a lui Leonardo diCaprio.

Chiar dacă au pierdut titlul, româncele au cu ce se lăuda. Catrinel Menghia a colaborat până acum cu cele mai importante reviste de modă din lume şi a fost imaginea casei de modă Emporio Armani. Elena Băguci a prezentat pentru Louis Vuitton, Missoni, Versace, Givanchy.

Chiar şi aşa, cel puţin pentru câteva luni, în lumea top modelelor se va vorbi numai despre câştigătoarea Irina Şaic. Ea s-a născut în 1986, într-un mic orăşel din munţii Ural. Viaţa ei este o poveste desprinsă parcă din cea a cenuşăresei. Tatăl i-a murit pe când Irina avea doar 14 ani. Ea fost descoperită de proprietarul unei mici agenţii ruseşti de modele, şi în 2004, titlul de miss al regiunii ruseşti în care s-a născut.

 

×
Subiecte în articol: Ronaldo model
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close