Antena 3 CNN Show Showbiz Iulia Albu, atac dur la fostul soț: ”Îl rog să...”

Iulia Albu, atac dur la fostul soț: ”Îl rog să...”

Iulia Albu, atac dur la fostul soț: ”Îl rog să...”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Dec 2016   •   09:45

Războiul dintre Iulia și Mihai Albu este departe de a se fi încheiat. Deși au vrut un divorț civilizat, cei doi nu par să se mai înțeleagă deloc.

Zilele trecute, Mihai a avut o reacție dură pe Facebook și a folosit cuvinte aspre la adresa celei care i-a fost parteneră de viață. O acuză că-și face reclamă pe seama numelui său. "Mă îngrozesc la gândul cum vor mai scrie până de Revelion despre "Galinaceea din Vatra Luminoasă" Cu toate acestea eu le doresc acestor jurnaliști "Crăciun fericit!", iar fostei soții "S-O ȚIE mintea întreagă la cap", a scris creatorul de pantofi pe rețeaua socială.

La rândul său, Iulia i-a răspuns dur într-o emisiune TV de la Kanal D fostului soț. ”M-am trezit că fac cumpărături de la magazin pe caiet. E un articol care se repetă de cel puțin două ori pe an. E o minciună sfruntată. Fostul meu soț încearcă să-mi afecteze imaginea. Consider că sunt în presă suficient de mult cu proiectele mele și nu am nevoie de reclamă de la el. El este deranjat că mi-am refăcut viața. Acest om se leagă constant de numele meu pentru a-și promova brandul care este în continuă cădere. Îmi pare rău pentru el, dar l-aș ruga să nu se mai cațere pe numele meu. Eu mi-am făcut acest nume după divorț, cu foarte multă muncă și foarte multă școală. Am muncit ca să ajung aici”.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close