Antena 3 CNN Show Showbiz Iuliana Luciu face orice să-și îndeplinească visul: Nicio muncă nu este rușinoasă

Iuliana Luciu face orice să-și îndeplinească visul: Nicio muncă nu este rușinoasă

Iuliana Luciu face orice să-și îndeplinească visul: Nicio muncă nu este rușinoasă
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    13 Aug 2016   •   08:40

După ce a fost criticată pentru faptul că a trecut de la asistentă TV, la jobul de hostess într-un local din Centrul Vechi al Capitalei, Iuliana Luciu a replicat, că nicio muncă nu este rușinoasă. Ea are însă un parteneriat cu clubul unde este văzută în fiecare seară. În spatele acestui job stă de fapt un vis mai vechi de-al Iulianei Luciu, potrivit Libertatea.ro.

În urmă cu câțiva ani, pe când era cunoscută drept sora mai mică a Nicoletei Luciu, tânăra și-a făcut debutul ca animatoare într-un cunoscut club din Regie, celebrul la începutul anilor 2000. 

Chiar dacă nu a rezistat prea mult dansând pentru clienții localului, tânăra și-a implementat atunci ideea de a avea o afacere doar a ei. Se pare că marea dorință a brunetei este aceea de a manageria propriul club.

Iuliana nu visează la ceva măreț, ci la un local modest, dar în care lumea să se simtă bine. Așa că, prezența ei în clubul din Centrul Vechi este pentru a dobândi experiență și pentru a vedea cum decurg lucrurile într-o astfel de afacere.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close