Antena 3 CNN Show Showbiz Karl Lagerfeld, declaraţii şocante despre hărţuirea sexuală în industria modei. "Dacă nu vrei să îţi fie daţi jos pantalonii, nu deveni model!"

Karl Lagerfeld, declaraţii şocante despre hărţuirea sexuală în industria modei. "Dacă nu vrei să îţi fie daţi jos pantalonii, nu deveni model!"

Karl Lagerfeld, declaraţii şocante despre hărţuirea sexuală în industria modei. "Dacă nu vrei să îţi fie daţi jos pantalonii, nu deveni model!"
17 Apr 2018   •   17:43

Karl Lagerfeld a făcut afirmaţii vehemente cu privire la MeToo, ironizând fetele care îşi doresc o carieră în lumea modei. Mai mult, creatorul de moda susţine că hărţuirea sexuală nu mai este de mult subiect taboo în acest domeniu, iar fetele ar trebui să fie conştiente de acest aspect.

"Am citit undeva că acum trebuie să întrebi modelul dacă se simte confortabil să pozeze. Este pur şi simplu exagerat. De acum încolo, ca designer, nu poţi face nimic”, a susţinut Lagerfeld.

Acesta îl apără de asemenea în interviu pe Karl Templer, un stilist care a fost acuzat de comportament sexual neadecvat, în luna februarie, de numeroase modele care au declarat că acesta le-ar fi îndepărtat lenjeria intimă, fără permisiunea lor, scrie Click.

„Este incredibil. Dacă nu vrei să îţi fie daţi jos pantalonii, nu deveni model! Alătură-te unei mănăstiri. Va exista întotdeauna un loc pentru tine acolo. Ba chiar se fac recrutări!”, a mai spus Lagerfeld. 

×
Subiecte în articol: model metoo
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close