Antena 3 CNN Show Showbiz Laurette împlinește 33 de ani. Cum a surprins-o Ion Ţiriac

Laurette împlinește 33 de ani. Cum a surprins-o Ion Ţiriac

Laurette împlinește 33 de ani. Cum a surprins-o Ion Ţiriac
de S.T.    |    28 Dec 2016   •   17:00

Laurette Atindehou împlinește 33 de ani și a mărturisit în cadrul unei intervenţii telefonice în emisiunea "Star Magazin" cine i-a oferit uriaşul buchet de trandafiri roşii.

„E un buchet foarte, foarte frumos primit de la cel mai special bărbat din viaţa mea pe care-l iubesc foarte mult. Nu, draga mea, acest buchet l-am primit de la fratele meu. Nu este nimeni altul decât fratele meu. Nu, e primul şi e cel mai frumos buchet de flori pe care l-am primit de la el. Nu I-am numărat, I-am şi căutat un vas imens ca să-l pun. Azi-noapte, înainte de 12 noaptea mi l-a dat. A fost o surpriză foarte frumoasă, el a plecat din casă, a zis că merge la farmacie şi a venit cu acest buchet”, a spus Laurette.

Provocată de moderatoarea emisiunii, vedeta a dezvăluit cum a surprins-o omul de afaceri Ion Ţiriac.

„Mi-a transmis un mesaj şi mi-a spus să-mi fie bine. Să-mi găsesc liniştea, să am familia pe care mi-o doresc şi sper ca în anul viitor să-mi aducă linişte sufletească. (…) Eu nu vreau să vă dau mai multe detalii, v-am spus că mi-a trimis un mesaj şi atât. E frumos că cineva s-a gândit la mine – un om atât de important”, a declarat vedeta.

×
Subiecte în articol: laurette Ion Tiriac
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close