Antena 3 CNN Show Showbiz Leona Lewis i-a cântat unui miliardar român pentru 150.000 de euro

Leona Lewis i-a cântat unui miliardar român pentru 150.000 de euro

Leona Lewis i-a cântat unui miliardar român pentru 150.000 de euro
Sursa foto: leona lewis
08 Dec 2009   •   23:27

Încă nu a ajuns să concerteze în România, dar i-a cântat unui singur român. Leona Lewis a încasat 150.000 de dolari pentru un show privat în cinstea omului de afaceri Nicolae Bogdan Buzăianu. S-a întâmplat sâmbătă la un hotel de lux din Monte Carlo. Iar vedeta s-a lăudat cu această petrecere în presa Occidentală.
Într-o rochie sexy şi pe o lumină difuză... aşa şi-a făcut apariţia Leona Lewis, potrivit unor forografii de la petrecere, postate pe site-ul cântăreţei.

Leona a devenit cunoscută la un concurs de talente din Marea Britanie, dar în scurt timp a devenit una dintre cele mai bine plătite artiste. L-a cucerit şi pe unul dintre cei mai bogaţi români, Nicolae Bogdan Buzăianu. Omul de afaceri i-a oferit nu mai puţin de 150.000i de dolari ca să-i cânte în ziua în care a împlinit 41 de ani.

Petrecerea despre care toată lumea vorbeşte a avut loc sâmbătă seara, la Hotel de Paris, din Monte Carlo, unde preţul unei camere ajunge la patru mii de euro pe noapte. 25 de invitaţi au fost acolo. De detalii s-a ocupat chiar soţia miliardarului.

Când a intrat în camera în care trebuia să taie tortul, a văzut-o pe superba Leona pe scena special amenajată, unde aceasta i-a cântat "La multi ani", aşa cum doar ea ştie, scrie leonalewis.co.uk

Acelaşi site dezvălui că, pe lângă cei 150.000 de dolari primiţi, Leona a fost tratată ca o regină. A stat în apartamentul în care a dormit prinţesa Grace de Monaco.

Nu ar fi pentru prima dată când Bogdan Buzăianu plăteşte bani grei pentru mofturile sale. În 2006, tot de ziua lui, a plătit 180.000 de euro pentru a-i avea la petrecerea lui pe Joe Cocker, Cesaria Evora şi Buena Vista Social Club.

Dar banii nu sunt o problemă pentru Nicolae Bogdan Buzăianu. El este un jucător important pe piaţa de energie din România şi a figurat pe lista scurtă a ?băieţilor deştepţi? invocaţi de Traian Băsescu. Acum însă, Buzăianu este suspectat c-ar fi fost principalul sponsor din campania electorală a lui Traian Băsescu.

Observator

×
Subiecte în articol: miliardar
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close