Antena 3 CNN Show Showbiz Loalwa Braz Vieira, interpreta piesei Lambada, găsită moartă carbonizată

Loalwa Braz Vieira, interpreta piesei Lambada, găsită moartă carbonizată

Loalwa Braz Vieira, interpreta piesei Lambada, găsită moartă carbonizată
19 Ian 2017   •   17:07

Cântăreața braziliană Loalwa Braz Vieira, interpreta hitului mondial Lambada, a fost găsită moartă carbonizată în mașina sa, joi, la Saquerema, pe litoralul regiunii Rio de Janeiro, s-a aflat din surse din cadrul poliției.

"Da, pot confirma acest lucru'', a declarat pentru AFP un polițist de la comisariatului local, referitor la moartea artistei, fără a oferi detalii suplimentare imediat, scrie Agerpres.

Potrivit presei locale, corpul cântăreței a fost găsit carbonizat în interiorul vehiculului său, nu departe de domiciliul acesteia.

În 1989, formația Kaoma împreună cu Loalwa Braz deveneau celebrii datorită melodiei Lambada, care avea să devină hit mondial.

Născută în Rio de Janerio, în 1953, într-o familie de muzicieni, Loalwa a învățat să cânte la pian la vârsta de 4 ani, iar la 13 ani a început și cariera solo.

În 1985, a decis să se mute la Paris și s-a alăturat trupei Kaoma, trupă care a activat în perioada 1989-1998. Ulterior, ea și-a continuat cariera solo. Vorbea fluent patru limbi: portugheza, spaniola, franceza și engleza.

 

×
Parteneri
Primele imagini cu Ana Morodan, conducând haotic
x close