Antena 3 CNN Show Showbiz Londra nu este pe placul lui Mazăre Jr. De ce s-a plâns Răducu

Londra nu este pe placul lui Mazăre Jr. De ce s-a plâns Răducu

Londra nu este pe placul lui Mazăre Jr. De ce s-a plâns Răducu
Sursa foto: Foto: VideoNews
02 Sep 2012   •   20:51

Răducu Mazăre a zburat din cuibul călduţ de la Constanţa şi a dat piept cu Londra cea ploioasă şi mohorâtă. A vizitat, împreună cu mama sa, facultatea şi căminul unde îşi va petrece următorii ani. Teoretic, vor fi ani de studiu. Dar, printre picături, fiul primarului de pe litoral speră să dea şi de ceva distracţie.

A venit clipa despărţirii. Uşor zgribulit şi cu inima cam strânsă, Răducu Mazăre pare că s-a teleportat de pe baldachinele însorite de la Mamaia direct în centrul academic londonez. Iar mama lui, creatoarea de modă Ianina Petcu, l-a ajutat să facă tranziţia. Au despachetat împreună bagajele şi au aranjat lucrurile în camera în care Răducu va locui cel puţin un an. Nu e foarte încântat de cămin, dar nu mai e loc de dat înapoi.

Adevărul e că nu şi-a propus să locuiască prea mult timp la comun cu alţi colegi. E doar o etapă.

Deşi abia a ajuns la Londra, Mazăre junior e tot cu gândul la România. Londra i se pare un oraş frumos, dar cu prea multe reguli. Nici vremea londoneză nu îi e tocmai pe plac.

Dacă vremea îl deprimă, nici despărţirea de familie nu i se pare tocmai veselă. Mai ales că pe mama lui au copleşit-o emoţiile vorbind despre plecarea lui de acasă.

La Londra, Răducu Mazăre va studia la Dreptul Internaţional şi Administrarea Afacerilor în limba chineză. Asta înseamnă un program cu totul diferit de cel de acasă.

Îl vor ajuta şi regulile destul de stricte din capitala britanică. Pentru că nu are 21 de ani, tânarul Mazare va trebui să spună adio alcoolului şi vieţii de noapte în cluburi şi baruri.


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close