Antena 3 CNN Show Showbiz Mădălina Ghenea a „lovit“ din nou. Ce actor cu reputaţie de playboy a căzut în mrejele româncei

Mădălina Ghenea a „lovit“ din nou. Ce actor cu reputaţie de playboy a căzut în mrejele româncei

Mădălina Ghenea a „lovit“ din nou. Ce actor cu reputaţie de playboy a căzut în mrejele româncei
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
01 Sep 2012   •   21:35

Românca Mădălina Ghenea i-a sucit de tot minţile actorului Gerard Butler. O spun jurnaliştii de la un taboid american, care dau drept sigură şi serioasă relaţia dintre frumoasa brunetă şi vedeta cu reputaţie de playboy. O relaţie pe care Mădălina o nega în urmă cu câteva luni.

Mădălina deţine rolul principal în viaţa lui Gerard Butler, scriu jurnaliştii de la New York Daily News. Actorul nu mai are ochi pentru altă femeie, lucru care nu i se întâmplă prea des, ar fi spus unii dintre apropiaţii săi. Butler are reputaţia de petrecăreţ şi de amator de relaţii scurte şi intense. Mai ales scurte.

Butler a avut şi cuceriri celebre, cea mai de notorietate fiind Jennifer Aniston. Le-a dat uitării pe toate fostele, de când se vede cu Mădălina Ghenea. De la prima întâlnire, în primăvară, când au fost aleşi să filmeze împreună o reclamă, cei doi se văd tot mai des, scrie tabloidul american. S-au afişat împreună la festivalul de film de la Cannes, unde au fost şi fotografiaţi. La acea vreme Mădălina a spus că zvonurile despre o relaţie cu Gerard sunt false şi că actorul scoţian îi este doar prieten.


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close