Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna, dată în judecată de familia fetiţei din Malawi, adoptată de artistă

Madonna, dată în judecată de familia fetiţei din Malawi, adoptată de artistă

Madonna, dată în judecată de familia fetiţei din Malawi, adoptată de artistă
Sursa foto: Foto: reallyrich.com
06 Feb 2011   •   17:35

Familia fetiţiei adoptate de Madonna din Malawi intenţionează să o dea în judecată pe cântăreaţă, deoarece aceasta nu şi-ar fi respectat promisiunea să lase rudele să o viziteze pe Mercy James, în vârstă de 5 ani, informează dailymail.co.uk.
   
Reprezentanţi ai familiei fetiţei au declarat că li s-a promis că o vor putea vizita pe aceasta, când Madonna a adoptat copilul, în iunie 2009. Ei susţin că, de atunci, nu ar mai fi văzut-o pe micuţă, deşi Madonna s-a întors în Malawi de două ori, împreună cu copilul.
   
Membrii familiei naturale a fetiţei s-au înscris pe listele grupului de apărare a drepturilor civile CILIC, pentru a pregăti un dosar.
   
Mercy James, a cărei mamă naturală, în vârstă de 16 ani, a murit la cinci zile după ce i-a dat naştere, a fost crescută de bunica şi unchii săi, dar a fost dată în grija centrului de plasament Kondanani Children's Village când aceştia nu au mai putut avea grijă de ea.
   
Directorul CILIC, Emmie Chanika, a declarat că rudele fetiţei susţin că li s-ar fi promis că o vor putea vizita pe aceasta. "Deja am consultat un avocat cu care am discutat despre cazul lor. Evident, faptul că nu au o înţelegere scrisă poate fi o problemă", a declarat reprezentantul CILIC. Unul dintre demersurile despre care s-a discutat este de a trimite Madonnei o scrisoare în care să o roage pe aceasta să lase familia biologică a fetiţei să vadă copilul.
   
Madonna are doi copii adoptaţi din Malawi, David şi Mercy, ambii în vârstă de cinci ani, pe lângă copiii ei naturali - Lourdes, în vârstă de 14 ani, şi Rocco, de 10 ani.

×
Subiecte în articol: Madonna artista cantareata fetita judecata
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close