Antena 3 CNN Show Showbiz Mama Denisei face mărturisiri cutremurătoare: „S-a dus dupa ea. A murit călcat de maşină chiar în faţa curţii noastre”

Mama Denisei face mărturisiri cutremurătoare: „S-a dus dupa ea. A murit călcat de maşină chiar în faţa curţii noastre”

Mama Denisei face mărturisiri cutremurătoare: „S-a dus dupa ea. A murit călcat de maşină chiar în faţa curţii noastre”
de S.T.    |    27 Sep 2017   •   08:46

Mama Denisei face mărturisiri cutremurătoare.

Femeia povesteşte că fiica ei şi căţeluşul Roni aveau o relaţie foarte apropiată, de câte ori artista îşi vizita mama, Roni nu se dezlipea de lângă ea. Patrupedul a simţit lipsa Denisei şi a murit într-un  mod îngrozitor.

„Cand Deni venea la mine (n.r: in casa in care locuieste mama Denisei manelista, in localitatea Stefanesti din Ramnicul Valcea), Roni nu se mai dezlipea de langa ea(...). In zilele cu inmormantarea si dupa aceasta, Roni era de nerecunoscut. Plangeam noi, plangea si el. Urla fara incetare. Era trist. Ajunsesem sa ii pun lesa in curte si sa il leg pentru ca era agitat si tot tragea sa iasa din curte. Parca nu mai voia sa stea aici… Si atunci, l-am legat cu lesa lui si il tineam aici cu noi. Asta pana in ziua in care a rupt-o la fuga in strada, unde a ajuns direct sub rotile unei masini. A murit calcat de masina chiar in fata curtii noastre”, a declarat pentru wowbiz.ro mama Denisei.

×
Subiecte în articol: caine denisa manelista
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close