Antena 3 CNN Show Showbiz Metallica, în Ţara Sfântă: Formaţia a susţinut un concert incendiar în Israel (VIDEO)

Metallica, în Ţara Sfântă: Formaţia a susţinut un concert incendiar în Israel (VIDEO)

Metallica, în Ţara Sfântă: Formaţia a susţinut un concert incendiar în Israel (VIDEO)
Sursa foto: metallica
24 Mai 2010   •   16:22

Sărbătoare mare pentru rockerii din Israel: grupul Metallica a poposit pentru a treia oară în Ţara Sfântă. Aproape 20.000 de oameni au asistat la concertul susţinut pe un stadion din centrul ţării.

Poliţiştii israelieni, care veghează de obicei asupra eventualelor atacuri teroriste, au avut acum o misiune mai plăcută. Ei au fost solicitaţi să menţină ordinea între fanii trupei Metallica, veniţi să-şi aplaude idolii. Chiar dacă unii s-au mai speriat de preţul biletelor, până la urmă stadionul s-a umplut până la refuz.

James Hetfield, solistul formaţiei şi colegii săi nu şi-au dezamăgit deloc fanii. Publicul a urmărit un concert de zile mari. Din recuzită n-au lipsit nici laserele şi nici ecranele de fum, dar elementul principal a fost, bineînţeles, muzica heavy metal.

Metallica este una dintre trupele cu cel mai mare succes de pe scena muzicii rock. În aproape trei decenii de carieră, formaţia a vândut peste 100 de milioane de discuri. Metallica a concertat de două ori şi în România şi va reveni la Bucureşti luna viitoare, în cadrul festivalului Sonisphere.




Antena 3



×
Subiecte în articol: Metallica concert
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close