Antena 3 CNN Show Showbiz Miron Cozma spune cât de mult o iubeşte pe Marinela Niţu, în primul interviu de după căsătorie

Miron Cozma spune cât de mult o iubeşte pe Marinela Niţu, în primul interviu de după căsătorie

Miron Cozma spune cât de mult o iubeşte pe Marinela Niţu, în primul interviu de după căsătorie
15 Feb 2011   •   21:39

Treisprezece nu este un număr cu ghinion. O spune fostul liderilor al minerilor, Miron Cozma. După 13 ani de iubire, Cozma a dus-o pe Marinela Niţu la altar. În primul interviu acordat după nuntă, Luceafărul huilei a ţinut să spună lumii cât de intensă e iubirea sa cu Marinela. Spulberând astfel teoria fostei sale soţii, care crede că Miron Cozma s-a însurat cu Marinela doar ca să se răzbune pe ea.

Marea iubire nu se uită. O zicală perfect valabilă pentru Miron Cozma şi Marinela Niţu. Când nimeni nu mai credea în povestea lor de iubire, cei doi au ajuns în faţa preotului, să-şi jure dragoste eternă. Ceremonia a avut loc la Braşov, într-un cadru restrâns.

Am ales Braşovul “pentru că îmi place, pentru că Marinela e din zonă, e braşoveancă”, a spus Cozma.

 


Chiar dacă este la a treia căsătorie, Miron Cozma pare mai îndrăgostit ca niciodată. Când a întâlnit-o pe soţia sa, spunea că aceasta este genul de femeie alături de care orice bărbat îşi doreşte să rămână toată viaţa. S-a răzgândit, însă şi a ales să se însoare cu o altă femeie - avocata Monica Ionescu.

Căsnicia lor n-a durat însă decât un an. Fosta soţie, Monica Ionescu, povesteşte că noua căsnicie a lui Miron Cozma nu e decât o răzbunare însă nu spune pentru ce vrea Cozma să o pedepsească. Proaspeţii căsătoriţi nu dau importanţă declaraţiilor belicoase.

Povestea dintre Marinela şi Cozma a început în 1998. El, fost lider al minerilor, era încă liber. Ea era cântăreaţă şi model. S-au iubit chiar şi după ce Cozma a ajuns după gratii. Apoi iubirea s-a stins. Sau cel puţin, aşa părea. Acum se bucură împreună.

×
Subiecte în articol: Miron Cozma casatorie
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close