Antena 3 Show Showbiz De ce a murit fiica lui Whitney Houston

De ce a murit fiica lui Whitney Houston

04 Mar 2016   •   19:42
De ce a murit fiica lui Whitney Houston

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântărețe Whitney Houston, a murit în 2015, la 22 de ani, din cauza intoxicării cu un amestec de droguri și a pneumoniei, precum și a leziunilor creierului provocate de scufundarea în apă, au afirmat vineri medicii legiști din Fulton, statul american Georgia, care au efectuat autopsia, informează Agerpres.

''În mod clar, decesul nu a avut cauze naturale, dar examinarea medicală nu a putut stabili dacă moartea a fost provocată intenționat sau a avut loc accidental'', prin urmare, ''s-a declarat că modul de producere a morții este neclar'', a precizat legistul.

Conform autopsiei, tânăra era sub influența unui amestec de marijuana, alcool, morfină și benzodiazepan — substanțe pe care le utiliza ca sedative sau contra anxietății — în ianuarie 2015 când a fost găsită zăcând inconștientă în cada apartamentului din Atlanta în care locuia cu iubitul său, Nick Gordon. Ea a încetat din viață în 26 iulie 2015, după ce a fost menținută mai multe lui în comă indusă.

Aceste informații au fost difuzate vineri, după ce un judecător al tribunalului din Fulton a acceptat să fie dezvăluit rezultatul autopsiei, care era sigilat din septembrie 2015, când un alt tribunal decisese că difuzarea acestui material ar putea constitui un pericol pentru martori și ar compromite ancheta în curs referitoare la moartea tinerei.

Bobbi Kristina a fost singurul copil al cuplului format din cântărețul Bobby Brown și Whitney Houston, interpreta care a murit la 48 de ani, în 2012, înecată în baia unui hotel din Beverly Hills, așa cum s-a întâmplat la puțin timp după aceea și cu propria ei fiică.

Membrii familiei Brown l-au acuzat pe Nick Gordon de abuz fizic și de retragerea neautorizată de bani din contul bancar al lui tinerei pe când ea era deja în comă și au cerut să li se plătească daune de 10 milioane de dolari.

Bobby Brown a fost nemulțumit de publicarea rezultatului autopsiei înainte ca vreo persoană să fie deferită justiției pentru moartea fiicei lui. Reamintind că vineri Bobbi Kistina ar fi trebui să împlinească 23 de ani, el a cerut tuturor să se roage în memoria tinerei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close