Antena 3 Show Showbiz Motivul impresionant pentru care Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa au făcut acest gest

Motivul impresionant pentru care Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa au făcut acest gest

15 Mar 2016   •   16:13
Motivul impresionant pentru care Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa au făcut acest gest
Sursa foto: copyright Gabriela Arsenie

NEXT STAR. Joi, 17 martie, de la ora 20.30, la “Next Star”, Eva, o fetiță de 13 ani din Chișinău care vine să cânte, le va face juraților o mărturisire neașteptată. Ea le va spune Alinei Eremia, lui Dorian Popa, CRBL și Pepe că, atunci când va fi mare, își dorește să devină... ridicător de pinguini. “Când pinguinii se lasă pe spate, cad și nu mai pot să se ridice. În aceste condiții, ei mor. Iar eu îmi doresc să fac ceva bun pentru ei. Sunt doar doi oameni în lume care practică această meserie”, le-a spus Eva juraților.

Și, pentru că vine vorba de aceste simpatice viețuitoare, Pepe o întreabă pe Eva dacă știe dansul pinguinului”. Cum răspunsul fetiței e negativ, jurații vor urca pe scenă ca să i-l arate.

De ce se va întinde Pepe pe podea și cum vor reacționa ceilalți colegi din juriu atunci când îl vor vedea la pământ”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 17 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Next Star”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close