Antena 3 CNN Show Showbiz O mai știți pe Carmen Galin? Ce s-a întâmplat cu actrița după ce s-a retras din lumea artistică

O mai știți pe Carmen Galin? Ce s-a întâmplat cu actrița după ce s-a retras din lumea artistică

O mai știți pe Carmen Galin? Ce s-a întâmplat cu actrița după ce s-a retras din lumea artistică
Sursa foto: Foto: Tiff
15 Mar 2018   •   13:49

Carmen Galin a șocat pe toată lumea când s-a retras din actorie.

Actrița, care va împlini 72 de ani, miercuri, a povestit cum s-a întâmplat asta, într-un interviu mai vechi.

”Într-o bună dimineaţă, pe data de 2 mai 1995, am urcat la direcţie şi mi-am pus demisia pe masă. Era Fănuş Neagu director şi noi luasem un premiu foarte mare la un festival cu «Steaua fără nume». Acel premiu consta şi într-o sumă de bani. Şi sincer colegii mei erau supăraţi şi întrebau de ce nu se întâmplă ceva cu acel premiu. Şi m-au făcut să înţeleg că eu sunt singura care pot să mă duc să întreb. Am fost imediat bruscată cu «Numai bani nu-ţi lipsesc ţie» şi eu am spus că eu trebuie să mă duc la colegii mei să le dau un răspuns ce s-a întâmplat cu banii. Şi mi s-a răspuns foarte urât: «Şi ce vrei, dragă, să-mi pun acuma pe piept că nu mai sunt banii? ». Aşa, la modul ăsta, m-a luat cu tovărăşică. Săracul, e şi mort acum, dar aşa a fost. Mi-am dat demisia pe loc. Inițial, am plecat la mare şi de-atunci nu m-a mai văzut nimeni vreo zece ani”, a povestit în 2016 actrița Carmen Galin, pentru ziarul Adevărul.

Despre marea sa iubire, actrița a povestit: ”Eram foarte cunoscută când l-am cunoscut pe Dan Pița. Era un om tânăr, dar mi-aduc aminte că avea părul puțin alb pe la perciuni. Am făcut o călătorie împreună și pe urmă nu ne-am mai despărțit niciodată 20 de ani. De câteva ori, lui i s-a spus domnul Galin!”, a povestit Carmen Galin. După despărțire, au rămas în relații bune. Și totuși, de ce s-au despărțit? Galin spune că regimul comunist a contribuit din plin. Regizorii nu aveau voie să-și promoveze soțiile și încă multe altele. Noi neavând copii nu puteam pleca împreună în străinătate, pentru că n-aveam ce să lăsăm aici”, a completat actrița, într-un interviu mai vechi.

 

×
Subiecte în articol: despartire
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close