Antena 3 Show Showbiz O mai știți pe Maria din filmul „Maria Mirabela”? Puțini știu ce sfârșit tragic a avut actrița

O mai știți pe Maria din filmul „Maria Mirabela”? Puțini știu ce sfârșit tragic a avut actrița

31 Aug 2017   •   13:21
O mai știți pe Maria din filmul „Maria Mirabela”? Puțini știu ce sfârșit tragic a avut actrița

Cu toții ne amintim de filmul „Maria, Mirabela”, regizat de Ion Popescu Gopo, care a încântat generaţii după generații de-a lungul timpului. Dacă despre Medeea Marinescu, interpreta Mirabelei, se știe că a rămas în lumina reflectoarelor, despre Gilda Manolescu,interpreta Mariei, nu s-a știut nimic până de curând.

Actrița a plecat din România imediat după premiera filmului, în anii '80. Împreuna cu mama sa, care se măritase cu un neamt, şi cu bunica, s-au stabilit în Germania, scrie Kfetele.ro.

Din păcate, viața sa a luat o turnură tragică. Gilda a murit în anul 2009, într-un accident de maşină. Avea doar 34 de ani. „Am încercat să iau legătura cu ea însă nu am reuşit. Gilda a murit. Am aflat după ce am primit un telefon de la cineva care era prieten cu mama ei. Am fost şocată", declara, în urmă cu câţiva ani, Medeea Marinescu, colega Gildei Manolescu din filmul lui Gopo.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close