Antena 3 CNN Show Showbiz O mai știți pe Maria din filmul „Maria Mirabela”? Puțini știu ce sfârșit tragic a avut actrița

O mai știți pe Maria din filmul „Maria Mirabela”? Puțini știu ce sfârșit tragic a avut actrița

O mai știți pe Maria din filmul „Maria Mirabela”? Puțini știu ce sfârșit tragic a avut actrița
31 Aug 2017   •   13:21

Cu toții ne amintim de filmul „Maria, Mirabela”, regizat de Ion Popescu Gopo, care a încântat generaţii după generații de-a lungul timpului. Dacă despre Medeea Marinescu, interpreta Mirabelei, se știe că a rămas în lumina reflectoarelor, despre Gilda Manolescu,interpreta Mariei, nu s-a știut nimic până de curând.

Actrița a plecat din România imediat după premiera filmului, în anii '80. Împreuna cu mama sa, care se măritase cu un neamt, şi cu bunica, s-au stabilit în Germania, scrie Kfetele.ro.

Din păcate, viața sa a luat o turnură tragică. Gilda a murit în anul 2009, într-un accident de maşină. Avea doar 34 de ani. „Am încercat să iau legătura cu ea însă nu am reuşit. Gilda a murit. Am aflat după ce am primit un telefon de la cineva care era prieten cu mama ei. Am fost şocată", declara, în urmă cu câţiva ani, Medeea Marinescu, colega Gildei Manolescu din filmul lui Gopo.

×
Subiecte în articol: maria
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close