Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Zăvoranu face circ din nou. Vezi ce a făcut când s-a trezit pe patul de spital

Oana Zăvoranu face circ din nou. Vezi ce a făcut când s-a trezit pe patul de spital

Oana Zăvoranu face circ din nou. Vezi ce a făcut când s-a trezit pe patul de spital
Sursa foto: Foto: Mediafax
12 Dec 2012   •   20:36
Oana Zăvoranu şocheaza din nou! Vedeta a cerut să fie externată, la doar o zi după ce a ajuns în comă la spital. N-a luat în seamă avertismentul medicilor, care i-au spus că-şi pune viaţa în pericol. A plecat acasă prin ninsoare, fără ambulanţă, cărată pe braţe de iubitul ei.

Aceasta a fost externată pe propria răspundere. După 9 ore de comă, Oana Zăvoranu s-a trezit pe patul de spital şi a cerut să fie externată, în ciuda avertismentelor medicilor. Aceştia au încercat chiar să o sedeze pe vedetă, dar sedativul nu şi-a făcut efectul.
 

Stresată de atmosfera din spital, Oana a cerut să fie externată de urgenţă. Medicii au refuzat. Oana a insistat. După ce şi-au epuizat argumentele, medicii au decis să o sedeze. Dar, surpriză, Oana e mai puternică decât sedativele. Organismul ei a dezvoltat rezistenţă la medicamente. Dezarmaţi, doctorii au lăsat-o să plece.

Şi-a asumat inclusiv riscul să plece acasă fără ambulanţă. A ieşit din spital împleticindu-se, sprijinită de Răzvan, iubitul ei. Îi lipseşte mai ales echilibrul interior, spun prietenii ei. 

După un divorţ dureros, după procese, scandaluri şi farmece şi după o sinuzită care o chinuie de ani întregi, suferinţa a copleşit-o pe Oana Zăvoranu. Luni seara a luat un pumn de medicamente.

Ar fi luat şi un cocktail de heroină şi cocaină, spun apropiaţii ei. Şi nu din greşeală.
 

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close