Antena 3 CNN Show Showbiz Olivia Steer, răspuns acid pentru Raed Arafat: „Îl aşteaptă, în Germania, 100.000 de euro”

Olivia Steer, răspuns acid pentru Raed Arafat: „Îl aşteaptă, în Germania, 100.000 de euro”

Olivia Steer, răspuns acid pentru Raed Arafat: „Îl aşteaptă, în Germania, 100.000 de euro”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Mai 2018   •   10:27

Olivia Steer îi răspunde lui Raed Arafat, după ce acesta a denunţat “afirmaţiile iresponsabile” împotriva vaccinării copiilor contra rujeolei. Olivia Steer i-a transmis lui Arafat că în Germania îl aşteaptă suma de 100.000 de euro, dacă dovedeşte existenţa virusului rujeolic.

Olivia Steer a făcut o nouă referire la cazul biologului german Stefan Lanka, care a spus că oferă 100.000 peroanei care îi demonstrează existenţa virusului rujeolic şi a câştigat în acest sens un proces, împotriva medicului David Bardens. “Pe Raed Arafat îl aşteaptă, în Germania, 100.000 de euro dacă dovedeşte existenţa virusului ruejolic. Restul e can-can”, a scris vedeta, pe Facebook.

Mesajul Oliviei Steer vine după ce Raed Arafat a criticat afirmaţiile acesteia, care a spus, tot pe reţeaua de socializare, că rujeola nu există. Secretarul de stat din MAI a denunţat “afirmaţiile iresponsabile” împotriva vaccinării copiilor contra rujeolei. Raed Arafat a explicat, pe Facebook, contextul procesului dintre medicul medicul David Bardens şi biologul Stefan Lanka, pe care Olivia Steer l-a invocat într-un mesaj pe Facebook.

“Cazul respectiv este celebru iar decizia Curţii Supreme Germane nu se referă la existenţa sau nu a virusului ci la un pariu pus de un antivaccinist prin care a promis că cine îl prezintă un singur articol ştiinţific care deţine dovezile asupra existenţei virusului rujeolei, acesta primeşte 100.000 Euro. Este cazul Bardens vs. Lanka, prin care Bardens a solicitat acestuia plata sumei întrucât el a înaintat 6 articole ştiinţifice care probează existenţa virusului rujeolei!

Prima instanţa a dat dreptate lui Bardens şi a ordonat executarea plăţii sumei de 100.000 euro de către Lanka care a constestat decizia la o curte superioară. În cadrul curţii supreme s-a stabilit că Lanka să nu plătească pentru că este dreptul lui să spună dacă probele înaintate de Bardens sunt satisfăcătoare exigenţelor sale, însă Curtea Supremă Germană nu a zis niciodată că virusul nu există.

Mai mult în cadrul procesului s-au folosit şi argumente precum faptul că Bardens a prezentat 6 articole care în mod coroborat conţin probele necesare asupra existenţei virusului rujeolei iar Lanka a explicat că el a cerut un singur articol care să conţină toate dovezile, acesta fiind un joc de cuvinte cu dublu înţeles în limba Germană”, a explicat Arafat, în mesajul publicat pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: olivia steer Raed Arafat
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close