Antena 3 CNN Show Showbiz Primele detalii despre autopsia lui Prince. Descoperirea cutremurătoare făcută de medici

Primele detalii despre autopsia lui Prince. Descoperirea cutremurătoare făcută de medici

Primele detalii despre autopsia lui Prince. Descoperirea cutremurătoare făcută de medici
07 Mai 2016   •   19:50

Medicii care au făcut autopsia cântăreţului american Prince au descoperit un analgezic puternic în organismul artistului, dar şi un număr extrem de mic de celule roşii, scrie Adevarul.ro

Primele informaţii despre autopsia lui Prince relevă faptul că în organismul artistului a fost descoperit un analgezic puternic, Percocet, după cum scrie agenţia Reuters.

De asemenea, Prince avea un număr periculos de mic de celule roşii, indicând faptul că a fost bolnav cu puţin timp înainte de a muri, conform declaraţiilor a doi poliţişti care participă la investigaţie.

Săptămâna trecută presa străină scria că starul ar fi fost diagnosticat cu SIDA cu şase luni înainte să moară şi ar fi refuzat tratamentul. Mai mult, surse din rândul autorităţilor care investighează decesul înaintează ipoteza unei supradoze, după ce în reşedinţa artistului au fost descoperite medicamente opiacee.

Purtătoarea de cuvânt a biroului de medicină legală care a realizat autopsia cântăreţului Prince a refuzat să confirme aceste informaţii. Cauza morţii lui Prince urmează să fie determinată. La sfârşitul lunii aprilie, medicii legişti americani au spus că finalizarea raportului autopsiei şi a testelor toxicologice ar putea dura câteva săptămâni.

×
Subiecte în articol: prince
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close