Primul mesaj transmis de văduva lui Chester Bennington după sinuciderea artistului: „Cum îmi adun sufletul distrus? Odihneşte-te în pace, iubirea mea”

de S.T.    |    28 Iul 2017   •   21:03
Primul mesaj transmis de văduva lui Chester Bennington după sinuciderea artistului: „Cum îmi adun sufletul distrus? Odihneşte-te în pace, iubirea mea” Foto: Facebook/ Linkin Park

Văduva solistului formaţiei Linkin Park, Talinda Bennington, a transmis vineri primul comunicat de la moartea artistului, în care spune că viaţa sa ca de basm, până acum, a devenit o bolnavă tragedie shakespeariană.

Chester Bennington s-a sinucis pe 20 iulie. El avea şase copii, dintre care trei cu Talinda, cu care avea o relaţie din 2004. Cei doi s-au căsătorit în 2006.

„În urmă cu o săptămână, mi-am pierdut sufletul pereche şi copiii mei şi-au pierdut eroul - pe tatăl lor. Am avut o viaţă ca de basm, care acum a devenit o bolnavă tragedie shakespeariană. Cum trec peste asta? Cum îmi adun sufletul distrus? Singurul răspuns pe care îl ştiu este să îmi cresc copiii cu toată dragostea pe care o mai am. Vreau să spun tuturor fanilor că simţim dragostea voastră. Simţim şi pierderea voastră. Copiii mei sunt prea mici ca să îşi piardă tatăl. Şi ştiu că toţi veţi ajuta ca amintirea lui să fie ţinută în viaţă”, a transmis ea, potrivit loudwire.com.

Talinda Bennington a adăugat: „A fost un suflet luminos şi iubitor, cu o voce de înger. Acum este eliberat de durere şi îşi cântă cântecele în toate inimile noastre. Fie ca Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi şi să ne îndrepte unul către celălalt atunci când suferim. Chester şi-ar fi dorit să facem asta. Odihneşte-te în pace, iubirea mea”.

Solistul trupei Linkin Park a fost găsit spânzurat, pe 20 iulie, la locuinţa sa din Los Angeles, în ziua în care prietenul său Chris Cornell, liderul trupei Soundgarden, ar fi împlinit 53 de ani.

Parteneri
x close