Antena 3 CNN Show Showbiz Prince nu a lăsat niciun testament. Ce se va întâmpla cu averea artistului

Prince nu a lăsat niciun testament. Ce se va întâmpla cu averea artistului

Prince nu a lăsat niciun testament. Ce se va întâmpla cu averea artistului
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de S.T.    |    27 Apr 2016   •   08:56

Tyka Nelson, sora cântărețului american Prince care a murit săptămâna trecută, susține că artistul nu ar fi lăsat niciun testament și a cerut desemnarea unui administrator special pentru împărțirea averii sale, a informat marți site-ul TMZ, specializat în știri despre celebrități, citat de EFE.

Singura soră a lui Prince a prezentat marți documentele unui tribunal specializat în succesiuni din comitatul Carver (Minneapolis). „Nu cunosc existența vreunui testament și nu am motive să cred că cel decedat ar fi lăsat vreun document în acest sens”, susține Nelson în cererea ei, în care asigură că există „o urgență” de „acțiune imediată” pentru a repartiza moștenirea artistului.

Ea a solicitat, de asemenea, ca administrator al averii lui Prince să fie firma privată „Bremer Trust, National Association”, care se ocupa de afacerile cântărețului și care i-a oferit artistului de-a lungul anilor consiliere pe teme financiare.

Potrivit TMZ, moștenirea lăsată de Prince ar fi de aproximativ 150 de milioane de dolari, inclusiv 27 de milioane în proprietăți localizate în SUA.

În documentele prezentate, Tyka Nelson oferă o listă a tuturor posibililor beneficiari, inclusiv frații vitregi ai artistului: John, Norrine, Sharon, Alfred și Omarr. Potrivit legilor statului Minnesota, averea artistului va fi împărțită în mod egal între aceștia, inclusiv Tyka Nelson.

Figură indiscutabilă a muzicii pop și renovator al muzicii negre, Prince a murit joi la 57 de ani, la reședința sa din Minnesota.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: prince testament
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close