Antena 3 CNN Show Showbiz Prinţul de Monaco s-a bătut într-o discotecă din New York: Faţa lui este „distrusă, cu cicatrici profunde şi sânge peste tot“

Prinţul de Monaco s-a bătut într-o discotecă din New York: Faţa lui este „distrusă, cu cicatrici profunde şi sânge peste tot“

Prinţul de Monaco s-a bătut într-o discotecă din New York: Faţa lui este „distrusă, cu cicatrici profunde şi sânge peste tot“
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
21 Feb 2012   •   09:07

Prinţul de Monaco Pierre Casiraghi, nepotul legendarei actriţe Grace Kelly, a fost spitalizat în urma unei încăierări nocturne într-o discotecă newyorkeză, a anunţat luni presa locală, informează AFP.
   
Prinţul, în vârstă de 24 de ani, fiul prinţesei Caroline, se afla în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club de noapte din Meatpacking, un cartier la modă din Manhattan, în momentul în care a fost implicat, împreună cu nişte preiteni, într-o încăierare cu fostul patron al discotecii, Adam Hock, anunţă tabloidul New York Post.
   
Adam Hock, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat sâmbătă dimineaţa şi inculpat duminică pentru agresiune asupra prinţului şi a trei dintre prietenii acestuia, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei din New York.
   
Faţa prinţului a fost "distrusă, (prezentând) cicatrici profunde şi sânge peste tot", a declarat un martor citat de cotidian.
   
Un alt martor a declarat că chiar înainte ca bătaia să înceapă, către ora locală 2.30 (9.30, ora României) în clubul "Double Seven", prinţul şi prietenii săi s-au apropiat de masa lui Hock şi "se purtau detestabil".
   
Avocatul prinţului, Richard Golub, citat de Post, apreciază că clientul său "nu a provocat deloc" scandalul.
   
Pierre Casiraghi a fost condus la spital şi a fost externat un pic mai târziu, sâmbătă seara, potrivit publicaţiei. Discoteca a refuzat să facă vreun comentariu.



×
Subiecte în articol: print nepot discoteca New York
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close