Puya, copleșit de datorii: „Taxele sunt atât de mari încât nu mai fac faţă”

de A.M.P    |    23 Sep 2016   •   09:12
Puya, copleșit de datorii: „Taxele sunt atât de mari încât nu mai fac faţă” Foto: Puya/Facebook

Într-o postare de pe pagina lui de Facebook, Puya recunoaşte că nu stă tocmai bine din punct de vedere financiar şi că are datorii la stat cărora nu le mai poate face faţă, scrie libertatea.ro.

Puya, pe numele real Dragoș Gărdescu, a început să aibă de ceva timp probleme serioase cu banii. Din acest motiv, artistul nu a mai putut să plătească ratele la maşina pe care o avea, astfel că firma de leasing i-a luat autoturismul şi l-a vândut la licitaţie.

„DA! AM DATORII LA STAT! Dar nu pentru că nu muncesc sau nu vreau să plătesc, din contra… nu mi-am făcut vreun off shore pe undeva, plătesc taxele aici… doar că sunt atât de mari și legile se schimbă de la o luna la alta încât nu mai fac faţă…

AM DATORII DA! Pentru că am fost naiv să dau înapoi maşina pe care o achiziţionasem, firmei de leasing… fără o zgârietură pe ea… maşina în valoare de 12.000 de euro ca ei să o vândă fără să mă anunțe cu 5000! La o „licitaţie” unde nu am fost chemat… menționez că plătisem deja 4000 de euro…

AM DATORII pentru că am fost naiv, am plătit o taxă de poluare de 6000 de euro pe care statul mi-o înapoiază în urma procesului care m-a costat 1500 euro în 5 ani!!!… până acum am încasat 300 de euro din bani. Dar nu sunt supărat… măcar mă mișc rapid pe autostrăzile ţării, la școală nu mai trebuie să dau bani, iar spitalele mă repară de câte ori mă mai stric… și nu mai pot să fac alți bani… Probabil după post-ul asta o să vină un control…”, a scris Puya, pe pagina sa de Facebook.

x close