Antena 3 CNN Show Showbiz Răspunsul lui Daniel Buzdugan pentru un ascultător care l-a certat la Radio ZU. ”A rămas fix la momentul ala ...”

Răspunsul lui Daniel Buzdugan pentru un ascultător care l-a certat la Radio ZU. ”A rămas fix la momentul ala ...”

Răspunsul lui Daniel Buzdugan pentru un ascultător care l-a certat la Radio ZU. ”A rămas fix la momentul ala ...”
Sursa foto: Foto: facebook.com/radiozu
07 Apr 2016   •   16:43

Daniel Buzdugan a relatat pe Facebook, într-o postare, cum a fost mustrat la Radio Zu de un ascultător revoltat că și-a permis să facă comentarii despre centura de siguranță, deși nu are permis de conducere.

Buzdugan a descris discuția avută la radio cu o fetiță de 5 ani care nu purta centura în mașină, ”certându-i” pe părinții care își expun astfel copiii la pericolele din trafic.

”Un ascultator revoltat mi-a sugerat sa nu mai comentez despre centura de siguranta, pt. ca nu am carnet de conducere :))) Doamne ce aberatie! SA SPUI CUIVA CA DACA NU ARE PERMIS NU ARE VOIE SA SUSTINA PURTAREA CENTURILOR DE SIGURANTA E CA SI CUM AI SPUNE ALTCUIVA CA N-ARE DREPTUL SA SUSTINA BOLNAVII DE CANCER, DACA NU ARE CANCER! Ce gandire ingusta au unii cetateni... Au ramas fix la momentul ala din copilarie cand spuneau: ,,hai, fiecare la scara lui, ce cauti la scara mea!" Mici, rai si frustrati! Nicolae Steinhardt spunea asa: ,,Nicaieri si niciodata nu ne-a cerut Hristos sa fim prosti. Ne cheama sa fim buni, blanzi si cinstiti, smeriti cu inima, dar nu tampiti.", scris Buzdugan pe Facebook.

 

Azi am ,,certat" la Radio Zu parintii care-si tin copiii sub 12 ani pe scaunul din fata, langa sofer... O fetita de 5...

Posted by Daniel Buzdugan on 7 Aprilie 2016

 

 

×
Subiecte în articol: Radio ZU Daniel Buzdugan
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close