Antena 3 CNN Show Showbiz Rihanna primeşte 6,2 mil. de euro pentru a apăsa un buton

Rihanna primeşte 6,2 mil. de euro pentru a apăsa un buton

Rihanna primeşte 6,2 mil. de euro pentru a apăsa un buton
Sursa foto: Foto: AFP / Mediafax
de S.T.    |    16 Oct 2012   •   23:35

Cântăreaţa Rihanna va primi 5 milioane de lire sterline (6,2 milioane euro) pentru a porni instalaţia de Crăciun din centrul comercial Westfield Stratford din Londra.

Cântăreaţa născută în Barbados va deschide astfel sezonul sărbătorilor de iarnă la acest centru comercial din apropiere de parcul Olimpic din Londra şi va susţine cu această ocazie un concert pentru fanii ei, informează femalefirst.co.uk.

"Rihanna este încântată. Ştie că acest contract este important şi este total de acord să participe la eveniment - dacă acesta îşi va găsi un loc în programul ei. Westfield Stratford a avut un an minunat graţie Jocurilor Olimpice şi vrea să cheltuiască mult pentru a sărbători. Deşi contractul final încă nu a fost semnat, ei sunt dispuşi să plătească 5 milioane de lire sterline pentru ea (Rihanna- n.r.). Se aşteaptă ca 20.000 de persoane să vină să ocupe parcul în care se află complexul comercial", a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".

În ultimii trei ani, cântăreaţa născută în Barbados a lansat de fiecare dată un album nou în luna noiembrie: "Rated R" (2009), "Loud" (2010) şi "Talk That Talk" (2011).


×
Subiecte în articol: rihanna lumini
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close