Antena 3 CNN Show Showbiz S-a dat startul voturilor la Miss Universe 2012. Frumoasa Delia Duca, reprezentanta României în concurs

S-a dat startul voturilor la Miss Universe 2012. Frumoasa Delia Duca, reprezentanta României în concurs

S-a dat startul voturilor la Miss Universe 2012. Frumoasa Delia Duca, reprezentanta României în concurs
Sursa foto: Foto: missuniverse.com
30 Noi 2012   •   17:29

Delia Monica Duca, tânăra care va reprezenta România la concursul Miss Universe 2012, aşteaptă voturile românilor până pe 19 decembrie, ora 1,00, pe http://www.missuniverse.com/members/profile/652710/year:2012

 
Potrivit organizatorilor din România ai concursului, concurenta care primeşte cele mai multe voturi se va califica în Top 16.
 
Pe parcursul a 24 de ore se poate vota de maximum 10 ori de pe aceeaşi adresă de email. Voturile pot fi exprimate numai de pe IP-uri localizate în cele 89 de ţări participante la Miss Universe 2012.

La finalul perioadei de votare, fiecare concurentă va primi un punctaj compus din media aritmetică dintre numărul de voturi primite dintr-o ţară şi numărul de IP-uri de pe care s-a votat din ţara respectivă. Acest calcul se va realiza pentru fiecare ţară participantă la Miss Universe 2012, astfel concurenta va obţine un punctaj din partea fiecărei ţări participante. Acesta va fi punctajul care o va poziţiona în clasamentul pentru obţinerea unui loc în Top 16.

Delia Duca, reprezentanta României în concurs, a fost desemnată Miss Universe România 2012 pe 4 noiembrie. Ea are 26 de ani, este licenţiată în informatică la Universitatea Transilvania din Braşov, Facultatea de Matematică - Informatică, şi are un master în algoritmi şi produse software. În 2006 a obţinut titlul de campioană naţională la şah, categoria dezlegări de probleme.

Miss Universe România va pleca pe 2 decembrie la Las Vegas, în SUA, unde va petrece două săptămâni şi jumătate în cantonamentul celei de a 61-a ediţii a concursului.

Pe 19 decembrie, ea va concura pentru cel mai important titlu al frumuseţii, alături de alte 88 de finaliste din întreaga lume, în cadrul unui spectacol transmis de NBC în 200 de ţări. 





 
 

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close