Antena 3 CNN Show Showbiz S-au atacat în direct, dar ce cuvinte şi-au spus Andreea Marin și Mihaela Rădulescu când nu erau în fața camerelor TV

S-au atacat în direct, dar ce cuvinte şi-au spus Andreea Marin și Mihaela Rădulescu când nu erau în fața camerelor TV

S-au atacat în direct, dar ce cuvinte şi-au spus Andreea Marin și Mihaela Rădulescu când nu erau în fața camerelor TV
Sursa foto: Foto: Cancan
07 Mar 2017   •   10:44

Au fost mereu într-o rivalitate, care a culminat odată cu căsătoria Andreei Marin cu Ștefan Bănică Jr, fostul soț al Mihaelei Rădulescu. Dar cele două dive nu par să fi trecut peste această situație. Dovadă, înțepăturile care au avut loc în timpul unei emisiuni TV în care cele două s-au întâlnit.

„Mihaela: Cum ți s-a părut, Andreea? Hai, că trebuie să vorbim, nu avem ce face.
Andreea Marin: Dragă, eu nu am nicio problemă. Sunt o doamnă”.

O altă replică acidă între Mihaela Rădulescu și Andreea Marin a avut loc imediat după dansul de senzație executat de Sandu Lungu și partenera lui. După ce Zâna a apreciat tango-ul celor doi, Mihaela Rădulescu a spus: „Este pentru prima dată când eu și Andreea Marin suntem de acord cu același lucru”. La un moment dat, Andreea Marin a vrut să mai completeze ceva și s-a ridicat în picioare, iar acest lucru pare că a deranjat-o pe Diva de la Monaco. „Andreea, stai jos, este rândul lui Mihai. Stai jos, fii profesionistă. Eu sunt vocea producătorilor aici. Eu sunt șefa aici”. ”Te las să crezi asta”…, i-a răspuns Andreea Marin.

Cele două dive s-au întâlnit însă și în pauza publicitară și au discutat preț de câteva minute. Nu au aruncat cu cuțitele, dimpotrivă, potrivit Cancan, cele două au fost cu zâmbetul pe buze și au avut o discuție extrem de calmă. Semn că aciditatea din emisiune era cel mai probabil regizată.

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close