Antena 3 CNN Show Showbiz Secretul ascuns al lui Ilie Năstase. Ce s-a aflat despre mama unicului său fiu

Secretul ascuns al lui Ilie Năstase. Ce s-a aflat despre mama unicului său fiu

Secretul ascuns al lui Ilie Năstase. Ce s-a aflat despre mama unicului său fiu
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Dec 2016   •   12:59

Este unul dintre cei mai mari Don Juani ai României, dar iată că despre trecutul lui Ilie Năstase apar mereu noi informații. Acum s-a aflat ceva despre mama unicului fiu al fostul jucător de tenis.   

Ilie Năstase are cinci copii, din trei căsnicii, fostul mare tenismen fiind tatăl a patru fete şi al unui singur băiat.

Primul copil al lui Năstase este Nathalie, care acum are 40 de ani şi a cărei mamă este prima soţie a lui Ilie, belgianca Dominique Grazia, care a fost soţia românului între 1972 şi 1980. După divorţul de aceasta, Ilie şi-a refăcut viaţa cu Alexandra King, un fotomodel american de succes în anii 1980, scrie Adevărul.

Întrucât toate încercările acesteia de a rămâne însărcinată au eşuat, ea şi Ilie au decis să înfieze un copil. Ei au urmat procedurile americane de adopţie şi pe 1 iulie 1987 s-a născut Nicholas.

Mama naturală a acestuia era o puştoaică de 13 ani, din San Antonio, care rămăsese însărcinată cu un coleg de şcoală. Ea a decis să dea copilul către adopţie, deoarece dorea să revină la şcoală şi să-şi continue studiile. Nicholas a fost luat de Ilie şi Alexandra a doua zi după naştere şi în contractul de adopţie nu a fost trecut clauza conform căreia noii părinţi trebuie să păstreze legătura cu cei naturali, astfel că urma acestora s-a pierdut în timp.

Dezvăluirea îi aperţine chiar lui Ilie Năstase, în cartea sa autobiografică scrisă de americanca Debbie Beckerman în 2006.

 

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close