Antena 3 CNN Show Showbiz Secretul frumuseții Mirabelei Dauer, un truc la îndemâna oricui. "Niciodată nu m-am fardat”

Secretul frumuseții Mirabelei Dauer, un truc la îndemâna oricui. "Niciodată nu m-am fardat”

Secretul frumuseții Mirabelei Dauer, un truc la îndemâna oricui. "Niciodată nu m-am fardat”
Sursa foto: sursa foto: libertatea.ro
14 Mai 2018   •   21:14

Mirabela Dauer va împlini 71 de ani si arata extrem de bine. Acest lucru se datorează unui lucru care este la îndemâna oricărei femei.

"Aș trece pe la medicul estetician, dar îți spun că îmi e frică, iar acum după ultimul eveniment mi-e mult mai frică. Deci nu mai vreau să văd ace, cuțite. Știi care e chestia? Am constatat că, în atâția ani de meserie, fardul, fond de ten, pudra, accentuează ridurile. Prefer să nu mă mai machiez. Bine în afară de televiziune nu mă fardez. Niciodată nu m-am fardat”, a povestit Mirabela pentru Libertatea.

"La coafor merg în fiecare săptămână. Dacă am evenimente mă duc și de trei ori pe săptămână, dar de fardat uneori mă fardez acasă, alteori acolo la studio e cel mai bine pentru că sunt profesioniști și mă las pe mâna lor. Știu mai bine, văd mai bine. Nu suport peruca, mă mănâncă. Când aveam părul puțin mai lung purtam niște mese, ca niște extensii. E foarte greu. Când plecam în străinătate foarte mult în turnee nu puteam să mă duc, cum fac aici în țară, la trei zile la coafor, să mă pieptene și atunci purtam meșele alea” a mai povestit Mirabela.

 

×
Subiecte în articol: Mirabela Dauer ANI varsta look
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close