Antena 3 CNN Show Showbiz Sex cu Jennifer Lopez: O înregistrare intimă cu artista ar putea fi comercializată de fostul ei soţ

Sex cu Jennifer Lopez: O înregistrare intimă cu artista ar putea fi comercializată de fostul ei soţ

Sex cu Jennifer Lopez: O înregistrare intimă cu artista ar putea fi comercializată de fostul ei soţ
Sursa foto: Jennifer Lopez
09 Noi 2009   •   11:07

Jennifer Lopez l-a dat în judecată pe fostul ei soţ, dansatorul Ojani Noa. Şi asta pentru că bărbatul a anunţat că va comercializa un film care prezintă detalii intime din perioada în care cei doi au fost căsătoriţi.

Presa americană susţine că aceste înregistrări conţin "situaţii cu un conţinut sexual explicit", filmate în luna de miere a cuplului .

Diva îi cere fostului soţ să nu facă publice imaginile plus daune în valoare de 10 milioane de dolari, pe motiv că a încălcat contractul de confidenţialitate semnat de cei doi foşti soţi, care au fost căsătoriţi în perioada 1997 - 1998.

Jennifer Lopez este acum soţia cântăreţului Marc Antony, cu care are doi gemeni. În urmă cu puţin timp, artista a decis să-şi schimbe numele de scenă. Cântăreaţa a devenit Lola, titulatură sub care şi-a lansat şi noua piesă, cu care artista crede că va cuceri toate topurile. Piesa se numeşte "Fresh Out os the Oven" şi este interpretată alături de Pitbull.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez inregistrare video
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close