Antena 3 Show Showbiz Simona Gherghe a speriat de moarte un bărbat care i-a bătut la uşă

Simona Gherghe a speriat de moarte un bărbat care i-a bătut la uşă

19 Ian 2016   •   11:41
Simona Gherghe a speriat de moarte un bărbat care i-a bătut la uşă
Sursa foto: Foto:facebook.com/simona.gherghe.

Simona Gherghe a povestit pe blogul ei cum l-a speriat de moarte pe un bărbat care i-a bătut la uşă.

Gazda emisiunii Acces Direct a povestit că, în preajma Crăciunului, a vrut să-şi sperie un vecin care îi împrumutase un topor pentru tăiat lemne, însă lucrurile nu au mers aşa cum a plănuit, aşa că a băgat spaima într-un angajat al unei curăţătorii.

"Ah! Nu știu dacă-i bine să vă povestesc isprava asta. Parcă-mi vine să-mi dau peste degete, să se opreasca din tastat. Dar e prea tare ca s-o țin doar pentru mine…Era în preajma Crăciunului. Am împrumutat de la vecinii și prietenii noștri un topor. Aveam nevoie să cioplim un buștean și nu ne descurcam cu ustensilele pe care le aveam la îndemână, prin casă. Zis și făcut. La vreo două zile după operațiune, îi așteptam pe vecini să treacă pe la noi să ne lase niște cumpărături (m-au sunat să-mi spună că ajung în zece minute). Moment în care îmi amintesc să le restitui obiectul contondent. Îl caut și-l pun deoparte", a scris Simona Gherghe pe blog.

Continuarea pe simona-gherghe.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close