Antena 3 CNN Show Showbiz Solista trupei Blondie, la un pas de a fi ucisă de criminalul în serie Ted Bundy, în anii '70

Solista trupei Blondie, la un pas de a fi ucisă de criminalul în serie Ted Bundy, în anii '70

Solista trupei Blondie, la un pas de a fi ucisă de criminalul în serie Ted Bundy, în anii '70
10 Dec 2010   •   17:26

Solista trupei Blondie Debbie Harry a declarat că a fost foarte aproape de a fi ucisă, în anii '70, de criminalul în serie Ted Bundy. Artista a măsrturisit acest lucru într-un interviu recent, relatează thesun.co.uk.

Debbie Harry, are în prezent 65 de ani. La începutul anilor '70 ea a fost de acord să fie condusă spre casă de un bărbat necunoscut. Debbie a precizat că a aflat ulterior despre acel bărbat că era celebrul criminal în serie Ted Bundy. Acesta a strangulat, bătut şi violat mai mult de 30 de femei între anii 1974 şi 1978.

Debbie Harry şi-a dat seama că ceva nu este în regulă când a observat că portierele maşinii în care s-a urcat nu aveau mânere în interior.

"Când am observat acest lucru, mi s-au ridicat firele de păr de pe ceafă. Am reuşit să trag de mânerul exterior al portierei, deoarece geamul era deschis. El a încercat să mă oprească, învârtind maşina, dar am ieşit din automobil mulţumită inerţiei. După aceestă întâmplare l-am văzut la ştirile de la televizor. Era Ted Bundy", a povestit cântăreaţa.

Ted Bundy a fost executat în Florida, în 1989.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close