Antena 3 CNN Show Showbiz Soția lui Mădălin Ionescu a apărut așa și fanii i-au sărit în cap: ”De ce o faci pe Facebook, de ce te expui așa, ți se pare frumos să te vadă lumea așa?”

Soția lui Mădălin Ionescu a apărut așa și fanii i-au sărit în cap: ”De ce o faci pe Facebook, de ce te expui așa, ți se pare frumos să te vadă lumea așa?”

Soția lui Mădălin Ionescu a apărut așa și fanii i-au sărit în cap: ”De ce o faci pe Facebook, de ce te expui așa, ți se pare frumos să te vadă lumea așa?”
02 Aug 2017   •   17:21

Cristina Siscanu a nascut o fetita in urma cu cateva luni si este mai fericita ca niciodata. Sotia lui Madalin Ionescu a facut totusi un gest care i-a revoltat pe fani. Ea a pus o poza pe contul de socializare in care isi alapta micuta in concediu, la plaja. Ea a insotit imaginea cu un mesaj sincer.

”Nu îmi va fi niciodată rușine să îmi alaptez copilul în public! Presupusa indecenta este doar in mintile primitive ale unora. Este un gest cât se poate de natural, mai mult decât atât... înălțător! Este Săptămâna Mondială a Alimentației la Sân! În România doar 30% dintre femei își alapteaza bebelușii în primele 6 luni de viață, deși 95% dintre ele pot alapta cu succes. Le mulțumesc mamicilor care au fost alături de mine susținând firescul!”

Parerile fanilor nu au intarziat sa apara.

”De ce o faci aici pe facebook, de ce te expui asa, zi si tu ti se pare frumos sa te vada lumea asa?”

”Inteleg ca alăptezi ,ca nu esti unica persoana care face asta,dar nu inteleg expunerea asta!!!nu e vorba de rautate dar totusi e momentul tau si al copilului ,ar trebui sa profiți de el in doi!!stai linistita nu te face mai mama faptul ca te expui astfel decat daca ai păstra acest moment frumos pt tine/voi!!”

×
Subiecte în articol: fiica
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close