Antena 3 CNN Show Showbiz Răsturnare de situație: Soțul Israelei nu e mort. Primele declarații ale bărbatului: ”De 13 zile...”

Răsturnare de situație: Soțul Israelei nu e mort. Primele declarații ale bărbatului: ”De 13 zile...”

Răsturnare de situație: Soțul Israelei nu e mort. Primele declarații ale bărbatului: ”De 13 zile...”
de M.Z.    |    18 Noi 2016   •   12:16

După ce a fost dat dispărut şi s-a zvonit că nu ar mai fi în viaţă, Liviu Arteni, soțul Israelei, a infirmat toate acestea prin apariţia sa și o declarație pe internet. 

Soţul Israelei a postat o filmare pe pagina de Facebook și le transmite că nu se află în ţară, însă este bine, departe de speculaţiile care s-au tot făcut pe acest subiect, potrivit B1.ro. El mai spune că femeia cu care a trăit timp de 10 ani i-ar fi închis contul de Facebook.

„Pentru mulți cei care nu sunt siguri că sunt eu. Am făcut un nou Facebook, că am fost șters de către Israela. Sunt eu Liviu Arteni în carne şi oase. Am lansat filmuleţul pentru cei ce nu sunt siguri că sunt în viaţă. O să lansez filmuleţul pentru cei care nu cred că sunt în viaţă. Sunt la doamna Maria Lazăr şi suntem oameni care vrem un bine celorlalţi oameni. În seara asta vom asculta minciunile de două zile pe care ea Israela - n.r.) le spune. Îmi şterge prietenii, îmi şterge Facebook-ul. De 13 zile are numărul meu şi nu vrea să îmi răspundă când eu vreau să o sun. Toţi cei care credeţi că îmi sunteţi prieteni daţi-mi cerere”, a spus acesta prin intermediul unei filmări pe noul său cont de Facebook, pe care o puteţi viziona aici.
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close