Antena 3 CNN Show Showbiz Un nou concept al dragostei - întâlnirile amoroase rapide

Un nou concept al dragostei - întâlnirile amoroase rapide

Un nou concept al dragostei - întâlnirile amoroase rapide
Sursa foto: Foto: restaurantsofbangkok.com
10 Apr 2011   •   23:09

Totul e pe fugă, în zilele noastre. Până şi întâlnirile amoroase. Aşa a apărut un nou concept - cel al întâlnirilor rapide. Trei ore, în care schimbi trei localuri şi ai posibilitatea să afli dacă partenerul din acea seară e marea dragoste.

Conceptul de "Running Dinner" sau, în traducere, "cină pe fugă", presupune ca într-o singură seară să aveţi mai multe întâlniri, în câteva restaurante. Toate acestea se termină cu o mare petrecere. Ideea este importată din Europa, dar a prins, se pare, şi la noi. Deja sunt înscrişi peste 150 de doritori.

"De pe internet am aflat şi am decis să văd ce se întâmplă în această comunitate care urmează să se formeze. Cam peste tot în lumea civilizată, există modalităţi organizate prin care oamenii se întâlnesc cu alţi oameni", spune unul dintre cei înscrişi.

Condiţia de participare este să aveţi între 24 şi 46 de ani. Cât despre paşi - mai întâi, trebuie să vă înregistraţi într-o bază de date.

"Este un concept foarte popular în oraşul din care vin, Copenhaga, Danemarca. Am participat şi eu la el de multe ori şi mi-a plăcut. Tocmai de aceea a fost o mare supriză pentru mine să descopăr că nu avem aşa ceva aici, în Bucureşti", a spus Patrik Nordstjaerne, organizatorul evenimentului.

Împreună cu partenerul ajungeţi în primul restaurant, unde vă aşteaptă alte trei cupluri. Aici staţi preţ de o oră şi mâncaţi primul fel de mâncare. Apoi, cu partenerul mergeţi la următorul local, unde întâlniţi alte trei cupluri. La final, trebuie să bifaţi trei locuri diferite de întâlnire şi 28 de oameni noi cunoscuţi. Urmează petrecerea.

"Îmi place să cunosc oameni, să cunosc oameni care poate au vârsta mea şi care poate au aceleaşi pasiuni. Este, de asemeni, o modalitate foarte placută de a-ţi petrece timpul liber", spune una dintre participante.

Distracţia nu vine fără un preţ. Participarea la un astfel de eveniment costă 60 de lei. Prima seară de "Running Dinner" va avea loc pe 30 aprilie, în Bucureşti.

 

×
Subiecte în articol: intalniri parteneri
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close