Antena 3 Show Showbiz Un personaj cunoscut în lumea VIP-urilor din România a murit la 41 de ani

Un personaj cunoscut în lumea VIP-urilor din România a murit la 41 de ani

29 Aug 2017   •   10:06
Un personaj cunoscut în lumea VIP-urilor din România a murit la 41 de ani
Sursa foto: Foto: Facebook/Dominic Popa

Dominic Popa, un tânăr cunoscut printre VIP-urile bucureştene, a murit în urmă cu câteva zile după o lungă suferinţă provocată de o boală încurabilă.

Bărbatul avea 41 de ani şi lucra pentru o fundaţie patronată de mama lui şi care se ocupa cu sprijinirea copiilor aflaţi în dificultate. Mama lui, Maria, a fost bucătar-şef la Ambasada Marii Britanii din Bucureşti şi în urmă cu câţiva ani şi-a deschis un local cochet în Centrul Capitalei, numit "Chez Marie", un loc preferat de VIP-urile Capitalei, scrie stirilekanald.ro.

În urmă cu şase ani, Dominic Popa a fost protagonistul unui scandal care l-a afectat extrem de mult. El a fost acuzat de trafic de droguri şi de şantaj sexual, o poveste care a fost mediatizată pe toate posturile de televiziune, la vremea respectivă. Toate acuzaţiile au fost respinse de familia lui Dominic şi puse pe seama încercării de a discredita imaginea localului care devenise unul dintre cele mai bine-cotate din Bucureşti.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close