Antena 3 Show Showbiz Un român, supranumit "curcubeul uman", face senzaţie la Carnavalul de la Rio

Un român, supranumit "curcubeul uman", face senzaţie la Carnavalul de la Rio

24 Feb 2012   •   07:54
Un român, supranumit "curcubeul uman", face senzaţie la Carnavalul de la Rio
Sursa foto: Foto: Agerpres

Un român, şi nu e vorba despre Radu Mazăre, a făcut senzaţie pe Sambadrom. Ioan Veniamin Oprea a făcut parte din echipa care a câştigat Carnavalul de la Rio. Îmbrăcat într-un costum multicolor, românul a atras toate privirile cu numărul său inedit.

Românul, îmbrăcat în costumul său care l-a făcut cunoscut în întreaga lume, a fost una dintre cele mai îndrăgite apariţii de la Carnavalul de la Rio. El a fost invitat pe carul alegoric al şcolii de samba Unidos da Tijuca, după ce unul dintre coregrafi l-a văzut într-un videoclip pe Youtube.

Reprezentaţia lui Veniamin cu siguranţă a fost un avantaj pentru şcoala de samba, care a fost desemnată cea mai bună şcoală de dans din cadrul paradei de la Rio. Ineditul talent al românului a atras şi atenţia unui post de televiziune brazilian.

Românul a profitat de ocazie pentru a-i arăta prezentatoarei cum este să fii curcubeul uman.

Veniamin, originar din România, locuieşte de mai mulţi ani în Orlando, Florida. El a fost invitat la emisiuni şi spectacole din întreaga lume pentru a-şi demonstra ineditul talent. Iar reprezentaţia sa este întotdeauna întâmpinată cu laude de către cei prezenţi.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close