Antena 3 CNN Show Showbiz Valentina Pelinel contraatacă: Voi apela la justiție!

Valentina Pelinel contraatacă: Voi apela la justiție!

Valentina Pelinel contraatacă: Voi apela la justiție!
10 Aug 2016   •   12:17

Fotomodelul reacționează dur la mai multe articole apărute în presa tabloidă în ultimele zile. Și amenință cu procese.

"Dragii mei prieteni virtuali, Statutul de persoana publica pe care mi l-am asumat prin meseria mea ma obliga uneori sa raspund si unor situatii mai putin placute. In ultima saptamana, in presa scrisa si online au aparut o serie de articole care imi ataca imaginea personala si publica prin caracterul ofensator si continutul mincinos si absurd pe care il prezinta publicului larg.In toata aceasta perioada s-a scris foarte mult despre persoana mea, dar am ales de fiecare data decenta, modestia si adevarul. Acum sunt nevoita sa raspund acestor atacuri la pesoana rusinoase deoarece imi lezeaza demnitatea si deoarece nu reprezinta adevarul, de care eu nu ma feresc.

Nu stiu cine are interes sau care sunt motivele celor care ordona aceste texte calomniindu-ma si cuplandu-ma cu diverse persoane (care, de altfel, pot confirma oricand ca nu au avut cu mine relatii de genul relatat in articolele denigratoare din ultimele zile), unele chiar necunoscute pentru mine, dar este important sa afle ca aceste false stiri nu ma afecteaza si nu ma vor afecta nici in viitor. Viata mea este dedicata lui Milan si familiei, asa cum este normal in aceasta perioada din viata mea si de acum incolo, fapt pentru care am renuntat la proiecte profesionale si aparitii media. Dar asta nu inseamna ca toata activitatea mea profesionala de pana acum s-a anulat si raspund acestor minciuni dorind ca adevarul sa fie intodeauna cunoscut publicului care ma sustine. In ceea ce priveste calitatea morala a jurnalistilor care au semnat articolele cu pricina, consider ca puteau foarte bine sa dea dovada de profesionalism contactandu-ma pentru a afla opinia mea sau a persoanelor cu care m-au cuplat.

Ar fi fost foarte simplu sa afle ca pe unele nici macar nu le cunosc, iar altele nu au avut in viata mea rolul despre care s-a mentionat in mod mincinos in presa. Cu atat mai mult cu cat acum sunt mama, viata mea este prea frumoasa pentru a lasa aceste minciuni si facaturi sa ma afecteze. Am spus intotdeauna adevarul public si/ sau am ales sa nu raspund la provocari. Aleg in continuare sa ignor materialele calomniatoare, nedand satisfactie celor care incearca sa-mi murdareasca in mod ineficient imaginea publica. Cine trebuie sa stie totul despre mine, cu siguranta il stie!!
Celor care ma sustin le multumesc in continuare, iar pe ceilalti care doresc sa imi lezeze imaginea ii asigur ca adevarul este de partea mea si ca a semna stiri mincinoase ii pune intr-o situatie penibila si complet neprofesionista. In acest sens, daca voi fi nevoita, nu voi ezita sa apelez la justitie pentru a ma apara", a scris Pelinel, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Valentina Pelinel
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close