Antena 3 CNN Show Showbiz Valentina Pelinel, scrisoare de dragoste pentru cel mai important bărbat din viața ei

Valentina Pelinel, scrisoare de dragoste pentru cel mai important bărbat din viața ei

Valentina Pelinel, scrisoare de dragoste pentru cel mai important bărbat din viața ei
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Iun 2016   •   13:35

A fost protagonista unui scandal uriaș în showbizul autohton, dar Valentina Pelinel a lăsat totul în urmă de când a devenit mămică. Fotomodelul nu-și mai încape în piele de fericire. Recent ea a scris o epistolă pentru micuțul Milan Cristian.

"Fără doar și poate, trăiesc momente minunate, unice, magice. Pe 8 iunie a venit pe lume băiețelul meu, Milan Cristian. Sunt atât de emoționată, încât nu îmi găsesc cuvintele să exprim ceea ce simt, nu știu cu ce să încep și ce să vă spun mai repede. Legătura mamă-copil e indestructibilă, iar iubirea e la cote maxime! Mă uit non-stop la el și mi se pare că e magic; și chiar dacă am apreciat întotdeauna viața, acum cu siguranță o văd diferit și mă simt binecuvântată. Pentru că simți cum se trezește leoaica din tine, care își apără puiul cu orice preț, leoaica pe care nu o poate mișca, în acest mod, nimic și nimeni altcineva, decât un prunc care a crescut în lăuntrul tău. (…) Cu un ochi la el și cu unul în laptop, așa scriu acum și de-abia aștept să mă cuibăresc aproape de el, să ii admir fiecare reacție, mișcare, gest respirație; să îi miros pielea și părul, să-l fac să simtă că sunt lângă el. Nu vă feriți să oferiți iubire copilului doar pentru că spun unii că va crește răsfățat! Dacă am de ales, prefer să fie răsfățat, decât lipsit de afecțiune. Gândiți-vă doar, analizând atent, că adulții frustrați și veșnic nemulțumiți, au fost, de fapt, copii lipsiți de iubire.
Asadar, să oferim iubire, să primim iubire, să respirăm iubire. Vă pupăm cu drag și vă dorim să fiți cel puțin la fel de fericiți cum suntem noi acum", a scris Valentina Pelinel, pentru site-ul femeide10.

×
Subiecte în articol: Valentina Pelinel
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close