Antena 3 CNN Show Showbiz Veste cutremurătoare anunțată de Monica Tatoiu

Veste cutremurătoare anunțată de Monica Tatoiu

Veste cutremurătoare anunțată de Monica Tatoiu
18 Mar 2016   •   14:27

Monica Tatoiu e imobilizata acasa, pentru cateva luni, dupa ce, la inceputul lunii martie, a suferit o interventie chirurgicala la sold, scrie ziarulring.ro.

A tot amanat operatia, de teama, dar pana la urma a fost nevoita sa se lase pe mana chirurgului. Deja tot cartilajul era distrus, iar durerile o chinuiau infiorator. Din fericire, operatia a decurs cu bine, insa dupa astfel de interventii, recuperarea este cea mai importanta. “Stau cuminte acasa si-mi protejez cat pot de mult corpul. Doctorul mi-a spus ca ma leaga de calorifer daca afla ca nu am respectat indicatiile! La 4 zile dupa operatie am fost externata, acum timp de 2 saptamani merg doar cu cadrul, apoi o sa trec la carje, dupa care voi folosi o singura carja, iar in final - bastonul. Mi-am propus sa scap si de baston pana la Pasti, sa merg la slujba de Inviere pe picioarele mele”, a spus Monica Tatoiu pentru ziarul Ring.

Situatia ei este cu atat mai speciala cu cat, dupa cum ne-a dezvaluit, o asteapta o noua operatie. “Dupa ce imi revin cu proteza la sold, trebuie sa ma operez de o afectiune asemanatoare la genunchi!”, a mai spus femeia de afaceri.

×
Subiecte în articol: Monica Tatoiu operatie
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close