Antena 3 CNN Show Showbiz Vești triste pentru Oana Roman. “Am o rudă apropiată în stare gravă de sănătate”

Vești triste pentru Oana Roman. “Am o rudă apropiată în stare gravă de sănătate”

Vești triste pentru Oana Roman. “Am o rudă apropiată în stare gravă de sănătate”
Sursa foto: Foto: facebook
20 Ian 2016   •   13:04

Oana Roman a aflat de curând că o rudă apropiată are grave probleme de sănătate.Din cauza acestor probleme, vedeta a fost nevoită să își amane treburi importante.

“Am o rudă apropiată în stare gravă de sănătate și nu mă are decât pe mine sprijin. I-am explicat că trebuie să am grijă și de mama, să o duc la un consult și de Isabela, care e răcită de două săptămâni, trebuie să am grijă și de casă, să fac și cumpărături, să plătesc facturi, să vând o casă a unei rude până la sfârșitul lunii, căci sănătatea și viața ei depinde de asta…și încă multe altele”, a povestit pe blog fiica lui Petre Roman.

Cu toate astea, Oana se straduieste sa treaca peste aceste probleme si este extrem de optimista. "Trece una și vin altele și uneori parcă nu se mai termină. De când mă știu, viața mea a fost o luptă pentru tot și toate și asta mi-a dat putere să lupt, dar m-a și obosit foarte tare. (…)Dar nu mă las și cum am mai spus , încerc să îmi fac priorități , încerc să iau lucrurile pe rând și să le descurc pas cu pas. Nu aștept minuni”, a mai scris ea.




×
Subiecte în articol: Oana Roman
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close