Antena 3 CNN Show Tabloid Abia când a ajuns pe covorul roşu şi-a dat seama că se vede mai mult decât este nevoie

Abia când a ajuns pe covorul roşu şi-a dat seama că se vede mai mult decât este nevoie

Abia când a ajuns pe covorul roşu şi-a dat seama că se vede mai mult decât este nevoie
Sursa foto: Foto: Daily Mail
18 Iun 2012   •   17:56

Este neînfricată atunci când vine vorba de alegerea costumelor de ceremonii şi spectacole. Dar noaptea trecută, Katy Perry a dovedit că atunci când vine vorba de modă, sunt priviri prea îndrăzneţe... chiar şi pentru ea, scrie Daily Mail.

Cântăreaţa de 27 de ani a ales să poarte un costum transparent la MuchMusic Video Awards din Toronto, Canada, pentru a promova noua ei piesă, Wide Awake.

Vezi aici mai multe imagini cu costumaţia vedetei.

Cu toate că "nuditatea"  era oarecum ascunsă de o pereche mare de aripi de fluture, Katy a avut probleme cu ţinuta atunci când a mers pe scenă pentru a primi premiul.  Din fericire, aceasta a fost spontană şi s-a gândit să folosească trofeul, o cutie dreptunghiulară, lungă, neagră, pentru a acoperi o parte din ceea ce era prea vizibil.

Acesta a fost doar unul din cele trei costume purtate de divă pe covorul roşu. Katy a sosit îmbrăcată ca un super erou, într-o rochie neagră, cu păr lung, ca al unei prinţese din desene animate, însoţită de o mini-armată de copii îmbrăcaţi în replici ale costumaţiilor purtate anterior de vedetă.

×
Subiecte în articol: Katy Perry covorul rosu
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close