Antena 3 CNN Show Tabloid Un fotbalist celebru riscă 10 ani de închisoare. "Pedeapsa este aproape inevitabilă"

Un fotbalist celebru riscă 10 ani de închisoare. "Pedeapsa este aproape inevitabilă"

Un fotbalist celebru riscă 10 ani de închisoare. "Pedeapsa este aproape inevitabilă"
02 Mar 2016   •   19:43

Procesul lui Adam Johnson se apropie de sfârşit, după ce fotbalistul englez a fost declarat vinovat de corupere de minori şi atingeri cu conotaţii sexuale a unei minore de 15 ani. Fostul fotbalist al lui Sunderland a scăpat însă de unul din capetele de acuzare, după ce judecătorii au decis că tânăra nu i-a făcut sex oral, scrie ProSport.

Judecătorul cazului a afirmat că pedeapsa cu închisoarea este acum "aproape inevitabilă", iar mijocaşul de 20 de ani riscă să stea în spatele gratiilor până la 10 ani.

Johnson recunoscuse că acţiunile sale au avut drept scop atragerea într-o relaţie a tinerei şi că s-a sărutat cu aceasta în maşina lui, însă a susţinut că sărutul nu a dus mai departe la altceva. După audieri care au durat mai multe zile, s-a decis că jucătorul a atins-o pe tânără în zonele intime.

Adam Johnson a fost pus pe liber de Sunderland după prima zi a procesului şi tot atunci producătorul de echipament sportiv Adidas a renunţat la contractul cu jucătorul. Ulterior, şi iubita fotbalistului, alături de care are o fetiţă, a anunţat că s-a despărţit de acesta.

Jucătorul de 28 de ani are aproape 300 de meciuri în prima ligă engleză.

×
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close