Antena 3 CNN Show Tabloid Adriana Bahmuțeanu, obligată de judecători să-i dea lui Prigoană ceva ce NU are

Adriana Bahmuțeanu, obligată de judecători să-i dea lui Prigoană ceva ce NU are

Adriana Bahmuțeanu, obligată de judecători să-i dea lui Prigoană ceva ce NU are
Sursa foto: foto: captura video
17 Apr 2016   •   09:28

Adriana Bahmuţeanu ar putea ajunge din nou în atenţia autorităţilor, ca urmare a proceselor pe care le are cu fostul ei soţ.
Vedeta de televiziune crede că ar putea avea probleme în condiţiile în care, printr-o decizie a instanţei, a fost obligată să-i predea lui Silviu Prigoană paşapoartele copiilor, documente ce nu se află însă în posesia ei, scrie spynews.ro.

"Mă întreb ce fac eu acum. Instanţa a decis şi eu trebuie să fac acest lucru, dar nu am cum", a spus Bahmu care spune că actele sunt deja în posesia lui Silviu Prigoană.


"E o prostie! E o procedură standard a instanţei! Pentru eliminarea oricărui dubiu se specifică  predarea paşapoartelor şi certificatelor de naştere ale minorilor, în vederea efectuării călătoriei în afara graniţelor ţării. Dacă nu sunt la ea evident că nu se poate pune problema să le aducă. Oricum paşapoartele copiilor sunt la mine, în condiţiile în care cu mine au ieşit în afara ţării până acum", a replicat Silviu Prigoană.

La începutul acestei săptămâni, omul de afaceri le-a cerut  judecătorilor şi a obținut permisiunea de a pleca împreună cu cei doi copii pe care îi are cu vedeta de televiziune într-o vacanţă de o săptămână în Germania, la Europa Park, potrivit SpyNews.

Instanţa a obligat-o pe Adriana Bahmuţeanu "să predea reclamantului paşapoartele şi certificatele de naştere ale minorilor, în vederea efectuării călătoriei în afara graniţelor ţării".


"Am câştigat din nou", a fost prima reacție a omului de afaceri la scurt timp după aflarea deciziei.

×
Subiecte în articol: Adriana Bahmuteanu
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close