Antena 3 CNN Show Tabloid Angelina Jolie își șochează fanii. Ce mesaj a transmis actriţa pe Twitter

Angelina Jolie își șochează fanii. Ce mesaj a transmis actriţa pe Twitter

Angelina Jolie își șochează fanii. Ce mesaj a transmis actriţa pe Twitter
21 Sep 2016   •   20:43

Angelina Jolie, in varsta de 41 de ani, si Brad Pitt, in varsta de 52 de ani, s-au despartit oficial in urma cu sase zile, pe 15 septembrie, potrivit documentelor depuse in instanta de actrita americana, ale caror copii au fost obtinute de revista People, scrie perfecte.ro.

Jurnalistii au aflat insa cu doar cateva ore in urma despre ruptura lor si au incercat sa afle cat mai multe informatii despre ce s-a petrecut intre cei doi. Teoriile sunt diferite si variaza de la o presupusa infidelitate a lui Brad, pana la comportamentul pe care acesta incepuse sa-l afiseze de fata cu copiii.

Cu toate ca Angelina Jolie a invocat motivul clasic al "neintelegerilor ireconciliabile", presa mondena scrie ca ar exista si alte cauze care au dus la despartirea cuplului. Potrivit uneia dintre variante, Brad ar fi calcat stramb cu actrita franceza Marion Cotillard, alaturi de care joaca intr-o drama despre Al Doilea Razboi Mondial intitulata "Allied".

In ultimele ore, Angelina a postat 2 mesaje pe Twitter, care i-au ingrijorat pe fani si care i-au facut sa se intrebe daca nu cumva acuzatiile legate de comportamentul violent al lui Brad nu au adus-o in acest punct pe actrita.

"Cateodata tot ce trebuie sa faci este sa uiti ceea ce simti si sa-ti amintesti ceea ce meriti" este unul dintre Tweet-uri. In al doilea roaga pe toata lumea "nu mai vorbiti despre copii si lasati-i in pace".

 

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close