Antena 3 CNN Show Tabloid Ce a primit soția lui Cabral de s-a supărat în ziua de Crăciun

Ce a primit soția lui Cabral de s-a supărat în ziua de Crăciun

Ce a primit soția lui Cabral de s-a supărat în ziua de Crăciun
26 Dec 2016   •   08:13

Iată că a sosit și ziua mult dorită a Crăciunului în care vedete și oameni simpli au găsit ceva oricât de mic sub brad. La persoanele publice, Moș Crăciun a fost chiar mai generos. Cabral, unul dintre cei mai simpatici prezentatori tv, face o echipă minunată alături de Andreea, soția sa, scrie Click.

Știu să se distreze împreună oricare ar fi împrejurările, iar ziua de Crăciun nu a făcut excepție. Au făcutrschimb de cadouri, ca în fiecare an, dar expresia fețelor lor spune multe: Cabral râde cu gura până la urechi, în timp ce Andreea e tare posomorâtă.

Prezentatorul tv s-a amuzat teribil atunci când i-a pregătit cadoul soției sale: un tablou imens cu el. Blonda s-a chinuit să-i găsească niște cadouri simpatice partenerului ei, așa cum a și spus pe rețelele sociale, în timp ce el a dat-o pe glumă. 

"Așa arată fericirea de Crăciun: Andreea Ibacka și cu mine, bucurându-ne de cadouri", a fost mesajul lui Cabral atunci când le-a arătat cadoul internauților.

"Eu i-am luat lui Cabral câteva chestii simpatice. El mi-a luat un tablou. Mvaaai, dar ce mă bucur", a scris și Andreea. Glumele sunt la ordinea zilei, așa că sigur Andreea nu s-a supărat, iar cadourile au fost și mai multe pentru ea, dar expresia de pe fața ei face toți banii,

×
Subiecte în articol: Crăciun cadouri cabral
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close