Antena 3 CNN Show Tabloid Ce i-a făcut Bianca Drăgușanu fetiței sale. Reacția unui medic: Nu recomand sub nicio formă așa ceva. Copilul este în pericol”

Ce i-a făcut Bianca Drăgușanu fetiței sale. Reacția unui medic: Nu recomand sub nicio formă așa ceva. Copilul este în pericol”

Ce i-a făcut Bianca Drăgușanu fetiței sale. Reacția unui medic: Nu recomand sub nicio formă așa ceva. Copilul este în pericol”
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Noi 2016   •   08:48

Bianca radiaza de fericire cand vorbeste despre fetita ei si povesteste, entuziasmata, cum isi petrece tot timpul liber cu micuta. Frumoasa roscata a invatat toate cantecele pentru copii care ii plac fetitei si spune ca abia asteapta sa mearga cu cea mica la prima sesiune de shopping.

Ei bine, rabdarea nu este una dintre virtutiile protagonistei noastre, aceasta tratandu-si  cateodata mostenitoarea ca si cand Natalia ar avea 15 ani. De exemplu, diva ne-a marturisit de curand ca si-a machiat fetita, gest care i-a atras mustruluielile mamei ei.

Am facut-o samurai, i-am machiat nasucul si i-am facut sprancenele. M-a certat mama, dar eu vreau sa ma joc cu ea”, a spus Bianca.

Si specialistii trag un semnal de alarma, celebrul dermatolog Mirela Miertoiu explicand exact la ce riscuri a fost supusa micuta in varsta de doua luni.

Copilul nu are sistemul imunitar dezvoltat si poate sa faca alergii. Pielea fetitei nu este matura, iar fardurile nu sunt naturale. Mai mult decat atat, de la particulele de talc si siliciu, copilul este in pericol sa faca alergii respiratorii. Eu nu recomand sub nicio forma asa ceva, nici ca medic, nici ca mama. Si cand speli copilul trebuie sa fii foarte atent, sa folosesti doar sapunuri naturale, fara conservanti”, a declarat Mirela Miertoiu pentru WOWbiz.ro.

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu copil fetita machiaj
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close