Antena 3 CNN Show Tabloid Ce se vede în stele despre Cristi Borcea: ''Este sortit să îmbătrânească alături de o altă femeie, pe care nu a cunoscut-o încă"

Ce se vede în stele despre Cristi Borcea: ''Este sortit să îmbătrânească alături de o altă femeie, pe care nu a cunoscut-o încă"

Ce se vede în stele despre Cristi Borcea: ''Este sortit să îmbătrânească alături de o altă femeie, pe care nu a cunoscut-o încă"
20 Apr 2016   •   08:55

Carmen Harra a vorbit, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, despre viaţa amoroasă a „craiului” Cristi Borcea. Aceasta susţine că fostul boss de la Dinamo este „sortit” să îmbătrânească alături de o altă femeie, pe care nu a cunoscut-o încă.

Mihaela Borcea, Alina Vidican şi Valentina Pelinel sunt doar relaţii pasagere în viaţa lui Cristi Borcea. Cel puţin asta crede Carmen Harra, care a „prezis”, în anul 2011, despărţirea acestuia de Alina.

„Relaţia cea mai puternică pe care o are Borcea este cu prima lui nevastă. Eu am spus că el nu va rămâne cu Alina încă din anul 2011 şi cred că nu va rămâne nici cu Valentina. El a creat nişte bagaje emoţionale pe care le cară cu el şi de asta colapsează în toate relaţiile lui, care nu sunt de durată.

Cred că el va cunoaşte în viitor o altă persoană, cu care va rămâne o perioadă mai mare de timp, dar nu e niciuna dintre aceste doamne”, a spus ea, la Antena Stars, potrivit libertatea.ro.

 
 

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close