Antena 3 Show Tabloid Corneliu Vadim Tudor se răsucește în mormânt. Cum a fost surprinsă Lidia, fiica cea mare a tribunului

Corneliu Vadim Tudor se răsucește în mormânt. Cum a fost surprinsă Lidia, fiica cea mare a tribunului

24 Sep 2017   •   09:29
Corneliu Vadim Tudor se răsucește în mormânt. Cum a fost surprinsă Lidia, fiica cea mare a tribunului
Sursa foto: foto: Libertatea

Cine îşi închipuia aşa ceva? Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor nu mai ţine cont de nimeni şi de nimic, atunci când o apucă poftele.

Reporterii Spynews.ro au surprins-o pe Lidia într-o ipostază la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Din câte se pare, tânăra a făcut o pasiune pentru mâncarea de tip fast-food.

Recent, ea şi-a făcut apariţia într-un restaurant de profil. După ce a stat la rând mai bine de 15 minute, agitată, Lidia s-a pus pe comandat. Ea nu a cerut o porţie de mâncare, aşa cum, probabil, ar fi făcut orice tânără care ţine la siluetă. Fiica cea mare a regretatului Corneliu Vadim Tudor a plecat acasă cu două pungi umplute până la refuz cu mâncare.

Oare ce ar fi spus Corneliu Vadim Tudor despre isprava fetei sale? Ar fi acceptat Tribunul ca propriul său copil să mănânce de la fast-food? Aşa cum l-am cunoscut noi, probabil nu ar tolerat aşa ceva!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close